El installatör i Huddinge

V/H Elteknik - din elektriker i Stockholm

Behöver du professionell hjälp av en el installatör?

Vid renoveringar eller nybyggnationer är elen ett av de första och viktigaste momenten innan du börjar med resten. Det är med elinstallationen som allt börjar och det är den som banar vägen för slutresultatet av renoveringen – vilka ljuspunkter som finns, vilket system som används, hur värmen fungerar osv. Vi erbjuder som auktoriserad el installatör som åker ut och gör jobbet åt dig om du bor i Stockholm eller i omnejderna. V/H Elteknik gör el renoveringen snabbt och professionellt och med säkra tekniker. Ring oss för din el installatör idag!

Tjänster till fast pris

Hos oss kan du boka in en tjänst direkt, via vårt beställningsformulär. De tjänster vi erbjuder är till ett fast pris – det är du som bestämmer vad som ska göras och det är vi som bedömer tidsåtgång och arbetskraft för ditt projekt. Ett fast pris gör det både enklare för dig och för oss, vilket också medför att du slipper dolda avgifter som tillkommer.

Genom att använda detta formulär accepterar du att V/H Elteknik AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

El installatör i Huddinge

Ett axplock av elarbeten på V/H Elteknik

På vår hemsida kan du läsa om en rad tjänster och elarbeten som vi utför. Skulle ditt önskemål inte finnas med på listan, diskuterar vi gladeligen igenom dina behov för att komma fram till en lösning. Här nedan följer några exempel på vårt urval av tjänster.

  • Installation av golvvärme
  • Dragning av elkablar
  • Termostatbyte eller installation
  • Installation eller underhåll/byte av elskåp
  • Installation av elbilsladdare

 

Våra tjänster

Spotlights - V/H Elteknik AB

Spotlights

Luftvärmefläktar - V/H Elteknik AB

Luftvärmefläktar

Elinstallationer - V/H Elteknik AB

Elinstallationer

El-uttag - V/H Elteknik AB

El-uttag

Felsökning/Rådgivning - V/H Elteknik AB

Felsökning/Rådgivning

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Elinstallationer med paketlösningar

En elinstallation kräver inte sällan en helhetslösning och flera olika moment. Våra elektriker har stor kännedom inom alla typer av elarbeten och kan därför erbjuda dig en paketlösning som gör att jobbet både går snabbare och blir billigare. Av oss får du även kvalitativa och säkra elprodukter och som ännu ett mervärde hjälper vi gärna till att ge svar på frågor i vår rådgivning. En installation kan betyda så mycket mer än bara ett gott handlag av elektrikern – det innefattar även uträtning av frågetecken, synpunkter, informationsgivande och inte minst en service och ett underhåll efteråt.